ÁRAJÁNLAT

Sportfotózás az előre leírtak, megbeszéltek szerint valamint a sportrendezvény alapján. Fotók készülnek például a bemelegítésről, versenyről, közeli portrék a sportolókról, helyszínről, nézőkről, VIP vendégekről, sportrendezvény munkatársairól, díjátadásról, sajtótájékoztatóról, fogadásról valamint csapat fotók és csoport képek is készülhetnek.

Egy sporteseményen (a rendezvény jellegétől függően) körülbelül 50-500db fotó készül. Sajtófotókat a sportrendezvény közben folyamatosan vagy a sportesemény után 1-2 órán belül, körülbelül 5-10db kép, utómunkával (fényerősség, fehéregyensúly, kontraszt, élesség, orzíntelítettség, tömörítés) email-ben és online letölthető formátumban küldök a megadott email címekre. További képeket a rendezvény után 24 órán belül, körülbelül 50-500db kép, utómunkával (fényerősség, fehéregyensúly, kontraszt, élesség, színtelítettség, tömörítés) email-ben és online letölthető formátumban küldök a megadott email címekre. Igény esetén külső HDD-re, külső SSD-re, pendrive-ra vagy DVD-re másolom a fotókat.

A fotókat JPG formátumban, sRGB színmódban készítem el, utómunkával a következő felbontásokban:
– Nagy felbontás (5000X3333) – Nyomtatáshoz, újságoknak, kiadványokhoz, poszterekhez, 4K TV-hez.
– WEB felbontás (2048X1365) – Közösségi oldalakra (például: Facebook, Instagram) és modern online fotóalbumokhoz optimalizált fotók.
– Kis felbontás (800X533) – Régi online fotóalbumokhoz, egyszerű HTML weblapokhoz optimalizált fotók.

10.000 forint + ÁFA / óra

Pontos árajánlat küldéséhez, kérlek írj üzenetet az “AJÁNLATKÉRÉS” oldalról.